The death of a college student from Daraa governorate due to torture in government detention center, August 10

Ahmad Walid Falah, born in 1992, from Al Sanmein city in Daraa governorate, 2nd year student at Damascus University Dentistry Faculty, in 13 April 2013, he was arrested by local committees members of government forces from his residence in the Students Residences in Damascus city, and he was transferred to State Security Branch 251 “Al Khatib”, we received information confirming his death due to torture in a detention center, August 10, 2016.
أحمد وليد فلاح، طالب في السنة الثانية بكلية طب الأسنان في جامعة دمشق، من أبناء مدينة الصنمين بمحافظة درعا، من مواليد عام 1992، في 13 نيسان 2013، اعتقلته عناصراللجان المحلية التابعة للقوات الحكومية من مكان تواجده في السكن الطلابي بمدينة دمشق، ونقل إلى الفرع 251 التابع لقوى أمن الدولة والمسمى فرع الخطيب، في 10 آب، حصلنا على معلومات تؤكد وفاته بسبب التعذيب داخل أحد مراكز الاحتجاز، 2016.

7